10:03 

Kadzy
猫股
Мой кошмар с переездом на работе кончился, срочные задания закрыты, интернетик появился и я сегодня предлагаю пару рецептов на английском языке :з

Первый:
Печенье с лимонным кремом


ссылка на рецепт и описание
Ingredients
1/2 cup – Unsalted butter, softened
1/4 cup – Caster sugar or powdered sugar
1 no. – Egg yolk
1/2 tbsp – Grated lemon zest
1 tbsp – Lemon juice
1/2 tsp – Salt
1 1/4 cups – All-purpose flour
1/2 cup – Lemon curd
Yeilds 20 cookies

Method
Heat oven to 180°C. Line a baking tray with parchment sheet. Cream butter and sugar in a stand mixer until smooth and pale. About 3 to 4 minutes. Beat in yolk, lemon zest, lemon juice, and salt. With mixer on low (speed 1), beat in flour just until moist clumps form.
Gather the dough with your hand and make a ball. Do not knead it, just get everything together handling it very lightly.
Shape 1 tablespoon of dough into 1-inch balls. Place balls on prepared sheets, spacing them 1 inch apart. Using a floured finger, make a deep indentation in center of each ball. Just enough to hold 1 tsp lemon curd. Bake cookies until firm and lightly golden on bottom, about 18 to 20 minutes.
Remove cookies from oven. If the depth of the indentation seems to have reduced, press it lightly again using a spoon when it is still hot and immediately fill indentations with curd. Bake again for a couple of minutes just to set the curd. Or if serving fresh you can skip the baking of the curd.
Lightly dust the cookies with icing sugar before serving.

Второй:
Печенье с карамелью и солью


ссылка на рецепт и описание
Ingredients
2½ cups all-purpose Gold Medal flour
1 teaspoon baking soda
2 teaspoons cream of tartar
½ teaspoon ground cinnamon
½ teaspoon sea salt
1 cup unsalted butter, sliced
1¼ cup dark brown sugar
½ cup granulated sugar
1 large egg
1 egg yolk
1 tablespoon vanilla extract
1 tablespoon plain Greek yogurt
1 cup caramel squares, cut into ¼'s
¼ cup granulated sugar
2 teaspoons ground cinnamon
Coarse Sea salt for sprinkling on completed cookies

Method
In a medium sized bowl, mix the flour, baking soda, cream of tarter, cinnamon, and set aside.
To brown the butter, heat a medium saucepan to medium high heat. Add the sliced butter, whisking frequently. You will notice the butter starting to become frothy on the top and brown specks will start to form along the bottom. You have to watch it closely because the turn happens quickly and you don't want it to burn. You will start to smell a nutty aroma and once it turns to a brown color, remove from heat and let it cool to room temperature.
While the butter is cooling, cut the carmel squares into ¼'s.
In a stand mixer, combine the brown butter and brown sugar, and ½ cup granulated sugar. (The ¼ cup sugar will be used for rolling in the cookies). Mix until blended and smooth.
Beat in egg, yolk, vanilla and yogurt and mix until combined. Slowly add the dry ingredients until combined.
Form the dough into a ball and cover with plastic. Chill in the refrigerator for at least 30 minutes or overnight.
Once you are ready to bake preheat the oven to 350 degrees. Measure about 2 tablespoons of dough and roll into a ball. Flatten the ball and place 1-2 caramel squares inside, wrap the cookie dough over the caramel and roll back into a ball. Make sure it is completely covered so that the caramel won't stick to the pan.
Mix ¼ cup sugar and cinnamon in a small bowl and roll each cookie in the mixture. Place on a cookies on a parchment lined cookie sheet 2 inches apart. Sprinkle lightly with sea salt. (I used course sea salt)
Bake for 8-10 minutes, or until the edges turn lightly brown. The centers will be soft. Allow to cool for 2-3 minutes, and transfer to a wire cooling rack to cool completely.



Комментарии
2016-04-22 в 12:14 

геккон
Нет ни одной проблемы, которая не решается с помощью лопаты
это конечно классно, но не найдется ли знаток английского для перевода? А то я на немецком начну выкладывать!

2016-04-22 в 15:32 

Vipera_Berus89
A life lived in fear is a life half lived
геккон,
1 рецепт:
читать дальше

2 рецепт:
читать дальше

2016-04-22 в 15:35 

геккон
Нет ни одной проблемы, которая не решается с помощью лопаты
Спасибо огромное!
А не в курсе чем можно заменить винный камень?

2016-04-22 в 16:19 

Vipera_Berus89
A life lived in fear is a life half lived
геккон, на здоровье :goodgirl:
Вот тут и тут говорят, что лимонной кислотой.

2016-04-22 в 16:38 

геккон
Нет ни одной проблемы, которая не решается с помощью лопаты
кстати о немецкой кухне. я экспериментирую с повареной книгой 1860 года, хотите ли некоторые рецепты?

Спасибо!

2016-04-22 в 17:49 

Vipera_Berus89
A life lived in fear is a life half lived
геккон, если с переводом, то было б здорово))) Хотя, можно и без, будет повод вспомнить универ... :thnk:

:friend:

2016-04-22 в 18:39 

Гаспадыня
Если кто будет пользоваться рецептами - рекомендую объемы из американских рецептов пересчитывать в вес (объемы дают погрешность, а в выпечке чаще всего важна точность). Плюс мука в Штатах другой влагоемкости, так что надо ориентироваться по ходу.

2016-04-25 в 07:39 

Kadzy
猫股
Vipera_Berus89, вы просто великолепно перевели))) Я перевожу на уровне гугл-переводчика)))

2016-04-25 в 09:21 

Vipera_Berus89
A life lived in fear is a life half lived
Kadzy, спасибо))) стараюсь :goodgirl:

2016-04-25 в 09:38 

Kadzy
猫股
Комментирование для вас недоступно.
Для того, чтобы получить возможность комментировать, авторизуйтесь:
 
РегистрацияЗабыли пароль?

Общая кухня

главная